Somali Vakıflar Ve Din İşleri Bakanı Hasandan Diyanete Ziyaret

Somali Federal Cumhuriyeti Vakıflar ve Din İşleri Bakanı Şeyh Nur Muhammed Hasan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaşı ziyaret etti.

Somali Vakıflar Ve Din İşleri Bakanı Hasandan Diyanete Ziyaret
  • 28 Eylül 2018, Cuma 15:50
Somali Federal Cumhuriyeti Vakıflar ve Din İşleri Bakanı Şeyh Nur Muhammed Hasan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaşı ziyaret etti.
Somali Federal Cumhuriyeti Vakıflar ve Din İşleri Bakanı Şeyh Nur Muhammed Hasan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaşa ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erbaş, iki ülkenin din eğitimi, kültürel ve birçok alanda işbirliği yapmasının önemini vurguladı. Prof. Dr. Erbaş, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak eğitim ve birçok açıdan kardeşlerimizin daha iyi noktalara ulaşması hususunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.
Kabulden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakıflar ve Din İşleri Bakanı Şeyh Nur Muhammed Hasan, Erbaşa teşekkür etti.

“Bizi yalnız bırakmayan Türk halkına ve Cumhurbaşkanı Erdoğana teşekkür ederiz”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Somaliyi ziyaret etmesinin olumlu sonuçlar doğurduğunu belirten Din İşleri Bakanı Hasan, “Bizi yalnız bırakmayan Türk halkına ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana teşekkür ederiz” dedi. Türkiyenin Somaliye yapmış olduğu yatırımları dile getiren konuk Bakan Hasan, “İki ülke arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesini arzu ederim” dedi.
Somalide Şebab örgütünün dini nasıl istismar ettiğini anlatan Hasan, Diyanet İşleri Başkanlığının din eğitimi alanındaki tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti. Görüşmede Dış İlişkiler Genel Müdürü Erdal Atalay da hazır bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık