Sökeliler Cumhuriyet İçin Yürüdü

Sökede son yılların en büyük katılımlı Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı. Sökeliler ellerinde meşaleler ve Türk bayrakları ile Cumhuriyet için yürüdü.

Sökeliler Cumhuriyet İçin Yürüdü
  • 30 Ekim 2018, Salı 11:54
Sökede son yılların en büyük katılımlı Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı. Sökeliler ellerinde meşaleler ve Türk bayrakları ile Cumhuriyet için yürüdü.
Yürüyüşe Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Garnizon Komutanı Pers. Alb. Hasan İhsan Kızgınçelik başta olmak üzere siyasi parti başkanları, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cumhuriyetin 95. Yıldönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen Cumhuriyet yürüyüşü için Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalık Cumhuriyet, İstasyon, Abdi İpekçi ve Aydın Caddeleri güzergahında yapıldı. Söke Belediyesi şehir bandosu eşliğinde ellerde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyen korteje, evlerinin balkon ve camlarına çıkan Sökeli vatandaşlar da eşlik ederek coşkuya katıldı.
Tekrar Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalığa İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu seslenerek, Cumhuriyet coşkusuna katılan tüm Sökelilere teşekkür etti. 95 balonun protokol üyelerince gökyüzüne bırakıldığı anlarda konfeti ve havai fişek gösterisi coşkuya, coşku kattı.
Levent Tuncerin sunumuyla renklenen gecede ilçenin yerel müzik gruplarından müzik öğretmeni Murat Taşçı yönetimindeki Grup Ayyıldız konser verdi. Grup Ayyıldız sevilen ezgilerle Sökelilere keyifli anlar yaşatırken, Sökeli THM sanatçısı Yasemin Çandırın seslendirdiği türküler konsere ayrı bir renk kattı.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Cumhuriyet etkinliklerinde kendilerini yalnız bırakmayan Sökeli vatandaşlara teşekkür ederken, Grup Ayyıldıza plaket takdim ederek Sökeliler adına teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık