Söke Eğitim Bir-Sende Sevdamız Söke Ekibi Seçime Hazır

Söke Eğitimciler Birliği Sendikasında (Eğitim Bir-Sen) eğitimci Havva Zeybek Şentaş, ‘Sevdamız Söke ekibiyle seçime hazır olduklarını belirtti.

Söke Eğitim Bir-Sende Sevdamız Söke Ekibi Seçime Hazır
  • 02 Ekim 2018, Salı 14:39
Söke Eğitimciler Birliği Sendikasında (Eğitim Bir-Sen) eğitimci Havva Zeybek Şentaş, ‘Sevdamız Söke ekibiyle seçime hazır olduklarını belirtti.

Eğitim Bir-Sen Söke temsilciği seçimleri 6 Ekim 2018 Cumartesi günü yapılacak. Yapılacak olan seçimde Havva Zeybek Şentaş sendikanın Söke Başkanlığına aday olduğunu, ‘Sevdamız Söke adını verdikleri ekiple yola çıktıklarını söyledi.
Söke Öğretmen evinde yaptığı basın açıklamasında yola çıktığı ekibiyle belirledikleri misyon ve misyonu belirten Havva Zeybek Şentaş; Kayırmacı değil kucaklayıcı, diyalogdan yana olacaklarını, geleneklerinden vazgeçmeden yenilikçi olacaklarını, iletişime ve istişareye açık bir yol izleyeceklerini söyledi. Ben değil, biz ruhuna inanacaklarını ifade eden Havva Zeybek Şentaş; “Sorun değil çözümün parçası olmak, ekip çalışmasının yararına dikkat çekmek, aktif uyumlu ve bütünleştirici olmak istiyoruz. Etkin hizmet ve üretim sendikacılık yapmayı hedef seçmiş Eğitim Bir-Sen Sevdamız Söke ekibi olarak varız diyoruz. Eğitim Bir-Senin Sökede her alanda etkin ve başarılı bir STK olabilmesi için kimseyi ötekileştirmeden birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ile yola çıkıyoruz” dedi.
6 Ekimde yapılacak delege seçimlerinde Havva Zeybek Şentaşın önderlik ettiği birinci ve ikinci bölge delege adayları şu isimlerden oluşuyor. Birinci bölge; Nazmi Tokcan, Oğuz Gökçe, Gülay Eroğlu, Ramazan erdem, Hüseyin Sezer, Gökhan Yalabık. İkinci Bölge; Mahmut Civelek, Hasan Aslan, Sema Şan, Ömer Kurban, Bahri Burak Yıluzar, Esra Duygu Erkol Büyükdinç.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık