Skbden Büyükşehire 2 Ödül

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin (SKB) düzenlediği 2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri yarışmasında 2 ödül birden kazandı.

Skbden Büyükşehire 2 Ödül
  • 04 Eylül 2018, Salı 15:52
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin (SKB) düzenlediği 2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri yarışmasında 2 ödül birden kazandı.
Uygulamaya aldığı hizmet ve yatırımlarla Bursalıların hayatını kolaylaştıran Büyükşehir Belediyesine SKBden 2 ödül daha geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bilgi İşlem Dairesi koordinasyonunda yürütülen ‘Sevgi Çipi ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda sürdürülen ‘Gençlik ve Aile Destek Merkezi projeleriyle, ödül almaya hak kazandı. Yarışmaya, ‘Sosyal Sorumluluk ve ‘Sağlıklı Yaşam kategorilerinde iştirak etti.
Büyükşehir Belediyesi, ‘Gençlik ve Aile Destek Merkezi projesiyle, ‘bağımlılığın biopsikososyal bir hastalık olduğundan yola çıkarak alkol ve madde kullanım bozukluğu yaşayan ve bu konuda destek almak isteyen bağımlılar ile durumdan etkilenen bağımlı yakınlarına danışmanlık-terapi hizmeti verdi. 27 Ağustos 2015 tarihinden 1 Haziran 2018 tarihine kadar geçen sürede toplam 646 bağımlıya ulaşıldı. Bağımlılar ile ailelerine yönelik çeşitli seminerler de düzenlendi.
‘Sevgi Çipi projesinde ise zihnî engelli ve alzheimer hastası vatandaşlara yönelik daha güvenli gezme ve günlük faaliyetlerini gerçekleştirme imkânı sağlandı. Proje kapsamında, 150 hastaya sevgi çipi temin edildi.
2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri yarışmasında başarılı olan projelere ödülleri, SKB tarafından 12-14 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbulda düzenlenecek törenle takdim edilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık