Sivas Belediyesine Hediye Taziye Aracı

Sivasta bir lokanta işletmecisi belediyeye taziye aracı hediye etti.

Sivas Belediyesine Hediye Taziye Aracı
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 17:30
Sivasta bir lokanta işletmecisi belediyeye taziye aracı hediye etti.
Cenaze taziyelerinde yaşanan sıkıntılar neticesinde vatandaşların mağduriyetini gidermek için Sivas Belediyesi tarafından hizmete sunulan taziye araçlarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Kentte faaliyet gösteren bir lokantanın sahibi Ahmet Usta tarafından satın alınan taziye aracı, Mezarlıklar Müdürlüğüne bağışlandı. Böylece taziye aracı sayısı 17ye yükselmiş oldu.
Aracın teslimatında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, talepleri üzerine Ahmet Usta tarafından satın alınan taziye aracının belediyeye hediye edildiğini söyleyerek kendisine teşekkür etti.
Halka hizmet edenlerin yanında olmayı bir vazife olarak gördüklerini söyleyen Ahmet Usta ise, Memleketimize hizmet eden başkanımıza yardımcı olabilmek gayesiyle bu katkıyı sağladık. Bundan sonra da üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. dedi.
Hayır yapmanın zenginlikle alakalı olmadığını aktaran Belediye Başkanı Sami Aydın da, Ahmet Usta sağ olsun halkımızın hizmetinde kullanılmak üzere bir taziye aracı hibe etti. Allah hayrını kabul etsin. Biz bu hizmeti başlatırken, bazı vatandaşlarımızın evlerinin taziye için uygun olmadığını düşünerek hayata geçirmiştik. İçerisinde mutfağı, kliması olan, 35 kişi kapasiteli bir araç ile taziye hizmetini başlattık. Çok olumlu dönüşler alınca bu araçların sayısını artırdık. Bazı vatandaşlarımız da hibe yoluyla bize katkı sundular. Onlardan biri de Ahmet Usta, kendisine çok teşekkür ediyoruz. ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık