Sivas Belediyesinden Abd Ürünlerine Boykot

Sivas Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın ABD ürünlerine karşı yaptığı boykot çağrısına destek verdi.

Sivas Belediyesinden Abd Ürünlerine Boykot
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 15:25
Sivas Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın ABD ürünlerine karşı yaptığı boykot çağrısına destek verdi.
Belediye bünyesindeki tüm sosyal tesis ve marketlerde satılan Amerika ve İsrail menşeli ürünlerin alımı dünden itibaren durduruldu. Stokta buluna az miktardaki ürünün tükenmesinin ardından Amerika ve İsrail malları artık satılmayacak. Sıcak ve Soğuk Çermikteki sosyal tesisler başta olmak üzere; kent meydanı, Paşabahçe, 15 Temmuz Şehitler Meydanı ve 27 Haziran Öğretmenler Parkındaki sosyal tesisler ile birlikte belediye bünyesindeki iki adet akaryakıt istasyonundaki marketlerde artık Amerika ve İsrail menşeli ürünlerin satışı yapılmayacak. Boykot kararı; hazır yiyecek, içecek, temizlik ve kozmetik ürünleri gibi farklı başlıklar altında onlarca kalem ürünü kapsıyor.
Öte yandan belediyenin diğer birimlerinde ihtiyaç duyulan elektrik-elektronik, araç-gereç gibi ürün ve malların alımında yerli firmalar bugüne kadar ilk tercih olduğu gibi bundan sonra da zaruret haricinde milli markalar edilecek.
Hatırlanacağı üzere daha önce İsrailin Gazzeye yaptığı insanlık dışı saldırılar neticesinde belediye bünyesindeki tüm sosyal tesislerde İsrail ürünlerine boykot kararı alınmıştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık