Sincanda Doğum Öncesi Ve Sonrası Annelik Eğitimi

Sincan Belediyesi, doğum öncesi ve sonrasında daha bilinçli olmaları için anne adaylarına eğitim veriyor.

Sincanda Doğum Öncesi Ve Sonrası Annelik Eğitimi
  • 05 Ekim 2018, Cuma 16:36
Sincan Belediyesi, doğum öncesi ve sonrasında daha bilinçli olmaları için anne adaylarına eğitim veriyor.
Yaptığı her hizmette aile biriminin önemini hissettiren Sincan Belediyesi, hamilelik sürecindeki anne adaylarına da destek oluyor. Doğum öncesi ve sonrasında daha bilinçli olmaları için anne adaylarına eğitim veriliyor. Eğitim sonrasında Sağlık Bakanlığı tarafından anne adaylarına sertifika veriliyor. Sincan Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi iş birliği ile düzenlenen eğitimlerde anneler doğum öncesi ve sonrasına hazırlanıyor. Eğitimlerde hamilelikte beslenme, anne-baba ve bebek iletişimi, doğum sonrası takip, anne sütü ve önemi, lohusalık dönemi üzerinde duruluyor.
İlki Nene Hatun Konağında düzenlenen doğum öncesi ve sonrası annelik eğitimine anne adayları yoğun ilgi gösterdi. Eğitimlerden duydukları memnuniyeti dile getiren anne adayları, desteklerinden dolayı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercana teşekkürlerini iletti. Eğitim programlarının ardından anne adaylarına Sağlık Bakanlığı tarafından katılım sertifikaları verildi.
Eğitimler belirli aralıklarla tüm konaklarda verilmeye devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık