Siirtte Köylere Hizmet Artıyor

Siirt KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu toplantısı, Siirt Valisi Ali Fuat Atik başkanlığında gerçekleştirildi.

Siirtte Köylere Hizmet Artıyor
  • 30 Haziran 2018, Cumartesi 12:02
Siirt KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu toplantısı, Siirt Valisi Ali Fuat Atik başkanlığında gerçekleştirildi.
Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında 2018 mali yılında Siirtte gelen 27 Milyon 066 bin 777 TLnin sektörel bazda ilçelere dağılımı yapıldığı belirtildi. Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Atikin yanı sıra, Vali Yardımcıları Yunus Koç, Aziz Onur Aydın, ilçe kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Hatice Tay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, ilgili kurum müdürleri, il özel idaresinin ilgili birim müdürleri ile KÖYDES personeli katıldı.
Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği ve ilçelere tahsis edilen ödeneklerin etkili hızlı ve verimli kullanılması gerektiğine dikkat çeken Vali Atik, köylere yapılacak yatırımların proje süreçlerinin her aşamasının titizlikle takip edilmesini, köylerin alt yapılarının iyileştirilmesine yönelik planlanan proje ve çalışmaların zamanında ve herhangi bir aksaklığa mahal vermeden tamamlanması yönünde kaymakamlar ve kurum yöneticilerine talimat verdiğini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık