Sezonun İlk Deve Güreşi Doğanköyde

Sezonun ilk deve güreşi 18 Kasımda Buldanın Doğanköy Mahallesinde yapılacak.

Sezonun İlk Deve Güreşi Doğanköyde
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 11:14
Sezonun ilk deve güreşi 18 Kasımda Buldanın Doğanköy Mahallesinde yapılacak.
Denizlide Sezonun ilk ve en iddialı deve güreşi Buldan ilçesi Doğanköy mahallesinde yapılacak. Buldan Belediye Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ve Doğanköy Mahalle Muhtarı Ahmet Boynikarın öncülüğünde gerçekleşecek deve güreşi için tüm hazırlıklar tamamlandı.
18 Kasım 2018 tarihinde yapılacak sezonun ilk ve en iddialı deve güreşi için yapılan hazırlıklarla ilgili bilgi veren Doğanköy mahalle Muhtarı Ahmet Boynikar “Güreşlerimize Şampiyonlar ligi develerinden Atcadan Baybora, Parsadan Türkerler Cağhan, Tireden Hırçın, Bayındırdan Erkurt, Sarayköyden Bıçaklar Mehmet Uz kafilesi ve Göktuğ Paşalar ile Sarayköy develeri, Ortaklardan Dülgeroğlu, Buharkentten Cesurlar, Ayyüzlüm, Aydından Saraç Müjdat kafilesi, Kuyucaktan Nurican ve 09.45 kafilesi ile tüm Kuyucak develeri, Hamzallı develeri, Sarıgöl ve Salihli develeri ile Buldan develerinin yanı sıra 100 deve güreşlerimize iştirak edeceklerdir. Genç devecilerden oluşan tertip komitesi de müsabakaların çekişmeli ve iddialı geçmesi için çatımlar yapmaktadırlar. Deve güreşlerinin kalbi Doğanköy arenasında atacaktır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık