Seydişehirde 13 Bin Öğrenci Ders Başı Yaptı

Konyanın Seydişehir ilçesinde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının başlamasıyla 13 bin öğrenci ders başı yaptı.

Seydişehirde 13 Bin Öğrenci Ders Başı Yaptı
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 16:05
Konyanın Seydişehir ilçesinde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının başlamasıyla 13 bin öğrenci ders başı yaptı.
Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Seydişehir Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Alüminyum İlkokulu okul bahçesinde devam eden törende Belediye Başkanı Mehmet Tutal, eğitim öğretime başlayan öğrencilere başarılar diledi. Başkan Tutal, Seydişehirde 2018-2019 eğitim yılında ilçede toplam 13 bin öğrencinin, bin öğretmen, 55 okul, 6 özel eğitim kurumuyla ders başı yaptığını söyledi. Tutal, “Milli ve manevi değerlerimize bağlı, aynı zamanda çağdaş becerilere sahip, evrensel değerlere saygılı, dünya gerçeklerini yorumlayabilecek bilgi, birikimle yoğrulmuş nesiller yetiştirmek ülkemizin geleceği için büyük önem arz etmektedir. Çağdaş ve gelişmiş ülkeler arasında yerimizi almak için yüksek kaliteli eğitim öğretim hizmetleri vermek ve bunun gayreti içerisinde olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 yılı eğitim öğretim yılını kutluyor, ders başı yapmış öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum dedi.
Alüminyum İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan programın son ermesi ile birlikte öğrenciler dersliklerine çıkarak eğitim öğretime başladı. Törene, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Yahya Koca, Protokol üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık