Seydişehir Belediyesi Parkları Aydınlatıyor

Konyanın Seydişehir İlçe Belediyesi, sorumluluk ve yetki alanında bulunan park alanların ışıklandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seydişehir Belediyesi Parkları Aydınlatıyor
  • 05 Ekim 2018, Cuma 12:25
Konyanın Seydişehir İlçe Belediyesi, sorumluluk ve yetki alanında bulunan park alanların ışıklandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Seydişehirde her geçen gün çalışmaları artırma hedefinde olan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, park, sokak düzenlemeleri ve aydınlatma çalışmalarını aksatmadan yürütüyor. Özellikle çocuk oyun alanlarının bulunduğu bölgelerde vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini kaydeden Başkan Mehmet Tutal, pek çok alanda mevcut aydınlatmalar gerçekleştireceklerini belirtti. Seydişehir Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerinde ihtiyaç duyulan aydınlatma çalışmalarına hız verildiğini söyleyen Başkan Tutal, “Bir şehrin güzelliğini ön plana çıkaran en önemli unsurun parklar ve yeşil alanlardır. Hemşehrilerimizin yoğun bir şekilde kullandığı, çocukların hoşça vakit geçirebilmeleri için hayata geçirdiğimiz parklarımızda ekiplerimiz aydınlatma çalışması yapıyor. Bu sayede bölge karanlık bir görüntüden kurtulmuş olacak ve daha güvenli hale gelecek. Akşam saatlerinde ayrıca Zabıta ekiplerimiz bölgemizde bulunan parklarımızı gezerek güvenlik noktasında gerekli önlemleri alıyor şeklinde konuştu.
Park alanlarının aydınlatılarak, gece daha güvenli bir ortam oluşturulmasının sağlandığını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belirlenen program dahilinde ekiplerimiz elektrik direklerimizi kendi atölyelerimizde hazırlayarak parklarımızdan vatandaşlarımızın daha uzun süreli faydalanmasına imkan sağlayan aydınlatma çalışmalarına başladı. Aydınlatma çalışmalarımız ile parklarımız daha güvenli ve korunaklı hale gelecek ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık