Sevgi Çiçeği Gölbaşının Değerlerine Motif Oluyor

Dünyada sadece Ankaranın Gölbaşı ilçesinde yetişen ‘Sevgi Çiçeği, Gölbaşının değerleriyle buluşuyor.

Sevgi Çiçeği Gölbaşının Değerlerine Motif Oluyor
  • 25 Eylül 2018, Salı 9:46
Dünyada sadece Ankaranın Gölbaşı ilçesinde yetişen ‘Sevgi Çiçeği, Gölbaşının değerleriyle buluşuyor.
Gölbaşı Belediyesi ve Ankara Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Yerel Ürün Ticarileştirme Mali Destek Programı kapsamında yürütülecek olan Sevgi Çiçeği Sanatla Buluşuyor projesi için protokol imzaladı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayıkın imzaları attığı protokolle, yumurta oymacılığı, testicilik, bıçakçılık, bakırcılık gibi Gölbaşına özgü geleneksel el sanatlarının üretiminde Gölbaşının sembollerinden sevgi çiçeğinin ürünler üzerinde ‘motif olarak kullanılması, paketleme ve etiketleme işleminde kullanılması hedefleniyor. Ayrıca proje ile Gölbaşının geleneksel el sanatlarının üretimlerinin arttırılması ve sevgi çiçeğinin bir marka değeri olarak yerli ve yabancı turistlere tanıtılması amaçlanıyor. ‘Sevgi Çiçeği Sanatla Buluşuyor projesi kapsamında Gölbaşında geleneksel ürünlerini sevgi çiçeği teması ile işleyecek ustaların eserleri Atatürk Sahil Parkı yürüyüş yolu üzerine yapılacak olan sanat sokağında satışa sunulacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık