Serikte Şampiyonluk Coşkusu Yeniden Yaşandı

Serik Belediyesi tarafından 12-16 Eylülde düzenlenen Serik Festivalinde Türk müziğinin sevilen isimi Resul Dindar, Serik Belediyesporun şampiyonluk kutlamaları kapsamında sahne aldı.

Serikte Şampiyonluk Coşkusu Yeniden Yaşandı
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 16:16
Serik Belediyesi tarafından 12-16 Eylülde düzenlenen Serik Festivalinde Türk müziğinin sevilen isimi Resul Dindar, Serik Belediyesporun şampiyonluk kutlamaları kapsamında sahne aldı.
2017-2018 Futbol sezonunda Bölgesel amatör lig 7inci grupta şampiyon olarak Spor Toto 3üncü Lige yükselen ve bu sezon tarihinde ilk kez 3. Ligde mücadele eden Serik Belediyesporun şampiyonluk kutlamaları için düzenlenen gecede sanatçı Resul Dindar konser verdi. Çınaraltı meydanında düzenlenen etkinliğe, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Serik Belediyespor eski kulüp başkanı Rakip Utan, Serik Belediyespor kulüp başkanı Ali Aksu ve yönetim kurulu üyeleri, başkan yardımcısı Bünyamin Okudan, kulüp müdürü Halil Kirli, futbol şube sorumlusu İsmail Kökalışlar, spor işleri müdürü Melih Engin Ak, teknik direktör Mehmet Şansal, ve yardımcıları, futbolcular ile çok sayıda vatandaş izledi. Gecede, yeşil-beyazlı kulübe emek verenlere teşekkür plaketi verildi.Taraftar grubu Toros Şahinleri de konser boyunca yeşil-beyazlı takım lehine tezahürat ettiler. Meşaleler yakıp, şampiyonluğun coşkusunu tekrar yaşadılar.

Çalık: Serikte bir şey değişti herşey değişti
Gecede konuşan Başkan Çalık; “Serikte bir şey değişti. Her şey değişti. Burada bulunan tüm eski yeni başkan ve yöneticilerimize, her zaman bizimle birlikte olan taraftar grubumuza teşekkür diyorum. İnşallah ilk profesyonel lig deneyimizde de elimizden geleni yapmak istiyoruz. Yeter ki siz bizlere destek vermeye devam edin. Bizler ilçemize hizmetin en güzelini yaparız” dedi.
Sanatçı Resul Dindar ile coşkunun doruğa çıktığı gecede Başkan Çalık tarafından sanatçıya üzerinde isminin yazdığı Serik Belediyespor forması, meşhur Serik bıçağı hediye edildi. Dindar ise Çalıka teşekkür etti. Daha sonra ünlü sanatçı yeşil-beyazlı forma ile sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Serik Festivalinde 15 Eylül Cumartesi günü ise Serikte geleneksel olarak düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri öncesi fantezi müziğin güçlü ismi Cengiz Kurtoğlu konser verecek.
Festival, 16 Eylül Pazar günü Çandır Mahallesinde gerçekleştirilecek olan ve Türkiyenin birçok kentinden başpehlivanlarla alt boylardan güreşçilerin katılacağı güreşlerle son bulacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık