Serik Belediyesinden Asfaltlama Çalışması

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Mahallelerde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Serik Belediyesinden Asfaltlama Çalışması
  • 25 Temmuz 2018, Çarşamba 16:53
Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Mahallelerde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.
Serik Belediyesinin 2017 yılında kurduğu Sıcak Asfalt Üretim Şantiyesi ile birlikte Serik sokakları sıcak asfaltla buluşmaya başladı. Kış ayında durdurulan asfaltlama çalışmaları ise yeniden başladı. Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık da, Gebiz, Çatallar, Dorumlar, Kırbaş, Akçapınar, Gökveliler Mahallelerinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

“160 bin metrekareyi sıcak asfalt ile kapladık”
Serikte 66 mahallede gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesini sağlayan Serik Belediyesi, sıcak asfalt atağına yenilerini eklemeye devam ediyor. Asfalt plenti ile kendi asfaltını üreten bir belediye haline geldiklerinin altını çizen Çalık, “Yeni açılan kilometrelerce yol ve serilen tonlarca asfalt, Serikin geleceğine yapılan yatırımlardır. Serik Belediyesi olarak ilçemizin her noktasında ulaşımı rahatlatıp, modern cadde ve sokaklar için çalışıyoruz. Vatandaşlardan gelen yoğun talepleri yerinde değerlendiriyoruz. İlçemizin dört bir yanında şu an iş makinelerimiz çalışıyor. Yaklaşık 160 bin metrekare alanı sıcak asfalt ile kaplayarak halkımızın daha konforlu yerleşim alanlarına sahip olmalarının mutluluğunu yaşıyoruz. Şehir merkezi odaklı değil bir bütün olarak her noktada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlayışla sıcak havaya rağmen güneşin altında çalışan başta işçi kardeşlerimiz olmak üzere emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık