Semra Şener Tgf Yönetim Kurulunda

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Semra Şener Tgf Yönetim Kurulunda
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 19:04
Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Türkiye Gazeteciler Federasyonunun (TGF) 9. Olağan Genel Kurulu Ankarada bir otelde gerçekleşti. Genel kurulda TGF mevcut başkanı Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca ile TGF Genel Başkan Vekili, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim yarıştı.
Kongrede yurt geneli, Azerbaycan ile KKTCden toplam 197 delege tarafından oy kullanıldı. Genel Kurulda Yılmaz Karaca 103 oy alarak güven tazelerken, Mehmet Ali Dim 93 oy alırken, 1 oy boş çıktı.
Genel Kurulda İzmir Milletvekili ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Onursal Genel Başkanı Atila Sertel Divan Başkanlığı yaptı.
Türkiye Gazeteciler Federasyonunun kurulmasında büyük emeği olan Aydın Gazeteciler Cemiyetinin merhum Başkanı Mustafa Çezikin görevini devam ettiren Semra Sener de TGF Yönetim Kurulunda yer aldı.
TGF Yönetim Kurulu; “Yılmaz Karaca, Semra Şener, İbrahim Erdoğan, Cafer Esendemir, Turgay Demirtaş, Kenan Çimen, Bayram Ekici, Sezai Matur, Kemal Kapaklı, Derya Akbıyık, Cemal İncesoyluer, Levent Altun, İlker Ülker, Süleyman Akbulut ve Özgür Özenden oluştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık