Sel Sonrası Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Ordunun Fatsa ilçesinde yaşanan selin ardından belediye ekipleri yollarda oluşan çamurları temizlemeye devam ediyor.

Sel Sonrası Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 17:54
Ordunun Fatsa ilçesinde yaşanan selin ardından belediye ekipleri yollarda oluşan çamurları temizlemeye devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin selin ardından başlatmış olduğu temizlik faaliyetleri neticesinde, birçok cadde ve sokak temizlendi.
Çalışmalar kapsamında en son Yalıköy ve Bolaman başta olmak üzere merkez de ve kırsalda çalışmalarına yoğunlaşan ekipler, bölgedeki alt geçitte önce yağmur suları ile gelen çamur ve katı atıkları temizledi, ardından güzergahı suyla yıkadı.
Fatsa Belediye Başkanımı Muharrem Aktepe yaptığı açıklamada, İlçemizde yaşanan sel felaketiyle birlikte cadde ve sokaklarda biriken çamur ve katı atıkların temizlik çalışmalarına devam ediliyor. Bu yöndeki faaliyetler mesai mefhumu gözetilmeksizin yapılıyor. Vatandaşlarımızın mağdur edilmemeleri ve trafik akışının rahatlıkla sağlanabilmesi için cadde ve sokaklarımızı temizliyoruz. Selden dolayı oluşan zarar neyse telafisi için gereken her adım atılacaktır dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık