Şehit Halisdemirin Kardeşi, Yalçın Topçuyu Ziyaret Etti

15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemirin kardeşi Soner Halisdemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçuyu ziyaret etti.

Şehit Halisdemirin Kardeşi, Yalçın Topçuyu Ziyaret Etti
  • 07 Ağustos 2018, Salı 17:35
15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemirin kardeşi Soner Halisdemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçuyu ziyaret etti.
Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmek isteyen cuntacı general Semih Terziyi vurarak olayın seyrini değiştiren şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemirin kardeşi Soner Halisdemir Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçuyu Beştepedeki makamında ziyaret etti. Soner Halisdemirin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Topçu Milletin evinde, milletin istiklali için canını verenlerin canları ile birlikte olmaktan çok memnunum. Rabbimiz şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa, milletimize sabır versin dedi.

Ömer Halisdemirlerin, bebek Mustafaların mensubu olduğu büyük Türk milleti var olsun
Türkiyenin uluslararası arenada kasıtlı ve sistematik bir şekilde hedef gösterildiğinin altını çizen Yalçın Topçu Türkiye Cumhuriyeti, devleti, milleti ile birlikte küresel çetelerin hedefidir. Basınları marifetiyle, çeşitli vakıfları yoluyla, terör ve siyasi organizasyonlarının yanı sıra ekonomik oyunları ile Türkiyeyi devleti ve milleti ile birlikte dizleri üzerine çökertip içine dürerek, medeniyet coğrafyamızda bizsiz yeni haritalar çizmek istiyorlar. Emellerine ulaşmaya tek engel olarak Ankarayı gören emperyal odakların hayallerini kabusa çeviren Türkiye ve Türkiye Cumhuriyetinin seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var. Onun telefondan dile getirdiği bir çağrı ile şehadete koşan milyonlarca Ömer Halisdemirlerin, bebek Mustafaların mensubu olduğu ‘büyük Türk milleti kıyamete kadar var olsun ifadelerini kullandı.

Milletimizin teveccühüne minnettarım
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçuya ilgisi ve samimiyeti için teşekkürlerini ileten Soner Halisdemir 15 Temmuz hıyanet hareketinin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen halkımızın 15 Temmuza ve şehitlerimize gösterdiği hassasiyet bu milletin mayasından ileri gelmektedir. Biz Türk milleti olarak her türlü zorluğa karşı koyma refleksine sahibiz. Tehditlere boyun eğmeyen, imkansızı başarmayı hedefleyen bir milletiz. Bunu her yaşadığımız olayda gösteriyoruz. Milletimizin gündemdeki hassas meselelere ve özellikle şehitlerine gösterdiği tevecühe minnettarım şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık