Sedanuru Arama Çalışmlarına Yeniden Başlandı

Kağızmanda kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışmalarına yeniden başlandı.

Sedanuru Arama Çalışmlarına Yeniden Başlandı
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 7:54
Kağızmanda kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışmalarına yeniden başlandı.
Kağızman Paslı köyünde 5 gün önce meyve toplamaya çıkan Abdullah ve Handan çiftinin kızları Sedanur Güzel, arama çalışmaları 5inci gününe girerken, geçen 4 gün içerisinde Sedanur Güzelin izine rastlanmadı. Sedanurun köyden fazla uzaklaşamaması üzerinde duran jandarma ise köy içerisinde boş evler ve fosseptik çukurlarının suyunu Kars Belediyesine ait vidanjör ile çekerek aramaları sürdürüyor.
Kağızmana bağlı Paslı köyünde yürütülen arama çalışmalarına Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, AFAD ve UMKE ekipleri ile vatandaşlar katılıyor.
Köy içi ve çevresinde İl Jandarma Komutanlığına bağlı iz takip köpeği ‘Atak, arama kurtarma köpeği ‘Gazel, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı kadavra arama köpeği ‘Obert ve iz takip köpeği ‘Calisto ile yürütülüyor.
Köylerdeki evler yeniden tek tek aranırken, havadan ise arama çalışmalarına helikopter ve drone ile destek veriliyor.
Kağızmana bağlı Paslı Köyünde 5 gün önce evinden meyve toplamak üzere çıkan ve bir daha haber alınamayan Sadanur Güzelin kaybolmasıyla ilgili önceki gözaltına alınan komşuları E.Bnin jandarmadaki işlemleri ise sürüyor.
“Köyde sessizlik hakim”
Öte yandan Sedanur Güzelin yaşadığı Paslı Köyünde sessizlik hakim, ekipler birlikte arama çalışmlarına katılan köylüler, Sedanur Güzelin evinde önünde toplanarak Sedanurdan gelecek güzel haberi bekliyor. Sessiz bekleyişin devam ettiği Paslı köyünde Sedanur Güzel, arama çalışmları 5ince gününde de devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık