Seçen, Tügva Nevşehir Temsilcisi Alkanı Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Nevşehir Temsilcisi Oğuzhan Alkana iade-i ziyarette bulundu.

Seçen, Tügva Nevşehir Temsilcisi Alkanı Ziyaret Etti
  • 16 Ekim 2018, Salı 17:30
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Nevşehir Temsilcisi Oğuzhan Alkana iade-i ziyarette bulundu.
Nevşehirde orta, Lise, Üniversite ve çalışan gençlere yönelik eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar yürüttüklerini söyleyen TÜGVA Nevşehir Temsilcisi Oğuzhan Alkan, geleceğin temsilcisi olacak gençlerin her alanda üstün meziyetlerle donatılı bir şekilde hayata hazırlanması amacında olduklarını dile getirdi. TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğinde halen 880 kayıtlı genç üyenin bulunduğunu aktaran Alkan, 11 koordinatör eğiticinin de bu çalışmalarda kendilerine yardımcı olduklarını kaydetti.
TÜGVAnın önümüzdeki günlerde Kozaklı ve Derinkuyu ilçelerinde de etkin çalışmalar yapmaları için halen çalışmaların sürdürüldüğünü vurgulayan Alkan, gençlerin sportif faaliyetlerde bulunmaları için de içerisinde bir çok spor faaliyetinin gerçekleştirildiği spor kulübü oluşturulmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü ve ilk etapta Okçuluk Kulübünün önümüzdeki günlerde açılacağını belirtti. Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçende gençlerin her alanda kendilerini çağın gerektirdiği bilgiler doğrultusunda yetişmeleri için üzerlerine düşen her görevi yerine getirme kararlılığı içerisinde olduklarını belirterek, TÜGVA il yöneticilerine başarılar dileğinde bulundu.
Belediye Başkanı Seçen, daha sonra TÜGVAlı gençlerle bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık