Sarıcaoğlu: “Kavak, Ülkemizin Şahlanışına Üretimi İle Destek Olacak”

Kavak Organize Sanayi Bölgesindeki(OSB) hızlı büyüme esnafın yanı sıra tüm Kavak halkında da büyük umut oldu.

Sarıcaoğlu: “Kavak, Ülkemizin Şahlanışına Üretimi İle Destek Olacak”
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 15:09
Kavak Organize Sanayi Bölgesindeki(OSB) hızlı büyüme esnafın yanı sıra tüm Kavak halkında da büyük umut oldu.
Kavak OSBde bulunan tesislerde incelemelerde bulunan Başkan Sarıcaoğlu, ilçede göreve geldiği günden bu yana iş ve istihdamın ilk öncelikleri olduğunu söyledi. Sarıcaoğlu, ülkelerin gelişiminde sanayi yatırımları ve üretimlerinin büyük etken olduğunu belirtti.
Kavak OSBnin son dört yılda çok büyük bir atılım gösterdiğini anlatan Başkan Sarıcaoğlu, “Kavak Organize Sanayi Bölgesi son 4 yıl içerisinde çok ciddi büyüme hızı gösterdi. Sanayi tesislerimiz ilçemizde birçok gence aş kapısı olurken ülke ekonomisine de büyük ölçüde katkı sağladı. Kavak ülkemizin şahlanışına üretimi ile hep destek olacaktır. Yurt dışına yapılan ihracatlar ile ilçemizin adı birçok ülkede telaffuz edilir oldu. Öte yandan belediyemiz içinde kurduğumuz birimimiz ile ilçe gençlerimizi OSBde eleman arayan işverenler ile buluşturarak işe girmelerini sağladık. Elbette ki görevimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Yeni yatırımcıların ilçemize gelmeleri konusunda elimizden gelen tüm kolaylıkları kendilerine sağlıyoruz. Büyük başarılara imza attığımız şu günlerde organize sanayisi ile de ilçemizin kaderini değiştirmeye kararlıyız” dedi.

4 yılda 70 proje hayat buldu
Göreve geldiği günden itibaren Kavaka 70 proje kazandırdığını belirten Başkan Sarıcaoğlu, “Hedefimiz elbette ki çok daha güzel ve güçlü bir Kavak inşa etmek. Bunun için tüm imkânları seferber etmeye hazırız. Göreve gelirken 16 proje sözü verdik. Ama geldiğimizde gördük ki 16 proje yetersiz kalıyor. Biz de kolları sıvayıp çok daha fazlasını ilçemize kazandırmak için ekiplerimizi seferber ettik ve 70 projeyi ilçemize kazandırdık” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık