Şanlıurfada 2Nci İsot Festivali Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve paydaş kurumlar tarafından düzenlenen 2nci İsot Festivali, isot kahvaltısı ve kortej yürüyüşü ile devam etti.

Şanlıurfada 2Nci İsot Festivali Devam Ediyor
  • 05 Ekim 2018, Cuma 13:06
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve paydaş kurumlar tarafından düzenlenen 2nci İsot Festivali, isot kahvaltısı ve kortej yürüyüşü ile devam etti.
Hamarat Eller Çarşısında sabah saatlerinde isot kahvaltısıyla başlayan etkinlik, kortej yürüyüşüyle devam etti. Protokol üyeleri ile vatandaşların isot kahvaltısı yapmalarının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, protokol üyeleri ve vatandaşlar, biber maskotları eşliğinde Haşimiye Meydanına kadar yürüdü.
Belediye Başkanı Nihat Çiftçi meydanda yaptığı açıklamada, Batmanın Gercüş ilçesi kırsalında terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen askerler için Allahtan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi. Çiftçi, PKKnın Türkiyenin ve Doğunun gelişmesini istemediğini söyleyerek, Hep birlikte olacağız, dik duracağız, kardeş olacağız. Biz hiçbir gencimizi ve evladımızı içeride, dışarıda birliğimize kastetmiş, toprağımıza kastetmiş hiç kimseye yedirmeyiz. Bu topraklarda yüzyıllardır barış içinde kardeşçe yaşıyoruz. Mücadelemize devam edeceğiz. Türkiye büyük bir ülke, Türk milleti büyük bir millettir. Birçok sorunu aştığı gibi bu sorunu da aşacaktır. Festivalde eğlence ve konser kısımlarını iptal ettik. Diğer kısımlarla etkinlikler devam edecek” diye konuştu.
Çiftçi ve protokol üyeleri yürüyüş sırasında vatandaşlara isotlu pişmaniye de hediye etti. Festival Pazar gününe kadar çeşitli etkinliklerle sürecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık