Sanatçılardan Başaka Ziyaret

Tepebaşı Belediyesinin düzenlediği 12. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu sanatçıları, Başak Çatı & Cephe Sistemlerini ziyaret etti.

Sanatçılardan Başaka Ziyaret
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 13:10
Tepebaşı Belediyesinin düzenlediği 12. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu sanatçıları, Başak Çatı & Cephe Sistemlerini ziyaret etti.
Sempozyuma katılan yerli ve yabancı sanatçılar, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte organizasyonun ana sponsorlarından olan Başak Çatı & Cephe Sistemlerini ziyaret etti. Başta Başkan Ataç olmak üzere fabrikaya gelen konuklara Başak Kiremit Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Karık, tesisi gezdirerek üretim faaliyetlerini anlattı. Burada değerlendirmelerde bulunan Ataç, “Başak Çatı ve Cephe Sistemlerine yıllardır bize verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum. Toprak sanayisi için Tepebaşının önemi çok büyük. Günümüzde ise Eskişehirde 2 büyük fabrika var ve bu kültür devam ettiriliyor. 12ncisini düzenlediğimiz Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen, şehrimize ve sanata katkı sağlayan tüm firmalarımıza ve yetkililerine gönülden teşekkür ediyorum. Bu sayede Tepebaşının adı tüm dünyada sanata verdiği katkı ile anılıyor” şeklinde konuştu.
Firuz Karık da sempozyumun bir parçası olmaktan onur duyduklarını ifade etti. Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık