Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Hemşehrileriyle Buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbulda bulunan Samsunlu siyasetçi, bürokrat ve iş adamları ile buluştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Hemşehrileriyle Buluştu
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 21:41
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbulda bulunan Samsunlu siyasetçi, bürokrat ve iş adamları ile buluştu.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İstanbulda bulunan Samsunlu siyasetçi, bürokrat ve iş adamlarıyla buluştu. Özel bir otelde gerçekleşen programda çok sayıda iş adamı, bürokrat ve siyasetçi katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Şahin, Samsunun tarımıyla, sanayisiyle ve turizmiyle ilgili konuşmalar gerçekleştirdi.

“Memleketimizin kalkınması, gelişmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var”
İş adamlarına Samsuna yatırım yapma konusunda çağrıda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Burada sizleri, sivil toplum olarak çeşitli alanlarda örgütlenip Samsun için çaba sarf etmeniz bize pozitif enerji veriyor. Bunu anlamak lazım. Türkiyeyi besleyen çok önemli ovalara sahibiz. Ama burada bizim ekonomik anlamda tarıma çok büyük katma değer üretmemiz lazım. Bu noktada çok iyi değiliz. Onun için de biz Tarım A.Ş.yi kurma çalışmalarını başlattık. Samsunda önemli olan tarımda katma değeri yükseltmesi, ekonomik anlamda Samsuna çok daha fazla katkı sağlaması için neler yapmamız gerektiğine de çalışıyoruz. Buradaki iş adamlarımızın gerek tarım alanında, gerek sanayiye, gerekse turizmde Samsuna yatırım yapmaları konusunda da buradan bir mesaj vermek, onları Samsuna davet etmekle görevliyiz. Davet ediyoruz, memleketimizin kalkınması, gelişmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık