Şahinden Ggcye Ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC)nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şahinden Ggcye Ziyaret
  • 30 Ekim 2018, Salı 14:23
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC)nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay Fatma Şahine yerel basına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, desteklerinin devam edeceğini söyledi. Basın evlerindeki eksikliklerin giderilmesi için Fatma Şahinden destek isteyen Ay, özellikle İnternet ve ulaşımdaki eksikliklerini giderilmesini istedi.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyetinin seneye 50. Yaşını kutlayacağını belirterek, “GGC 1969 yılında kurulmuştur. Seneye 50. Yılımızı kutlayacağız. GGC güneydoğunun en önemli STKlarından birisidir. 50. Yılımızı geniş katılımlı güzel bir balo ile taçlandıracağız. Cemiyetimizin 220 üyesi var bunların 130u sarı basın kartına sahiptir. Güzel projelerimiz var ortak akılla hareket edeceğiz. Sizin çalışmalarınızı takip ediyoruz. Basın ile uyumlu bir şekilde çalıştınız, bizler Gaziantepin faydasına olan projelerde yanınızda olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.
Yeni yönetime başarılar dileyen Şahin, “Ben ve arkadaşlarım 50 yıllık kurum olan GGCye başarılar dilemek için buradayız. Buradaki birçok arkadaşı 16-17 yıldır tanışıyoruz. Bir birimizle mesleki olarak da çok benziyoruz. Tabi yaptığımız projelerin biri hariç diğerlerini bitirdik. Sadece Kongre merkezimiz kaldı. Onunda her şeyi tamam tedaşın yerinin taşınması süreci uzayınca orada geciktik. Son 5 yılda aldığımız devlet yatırımı 16 yılın 23 katıdır. Mülteci yükünü taşıdığımız için Bize pozitif ayrımcılık uygulandı. Turizmde önemli atılımlar yapmamız gerekiyor. Özellikle Kapadokyaya gelen turistleri bölgeye getirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.
Adaylık süreci
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin adaylığı ile ilgili sorulara cevap vererek, “Bu bir süreçtir. Genel merkezimizde süreç başlıyor, Kasım başı itibariyle takvim başlayacak. Önce aday adaylıklarının başvuruları başlıyor. Sonra teşkilat temaülleri yapılıyor. Sonra halka, sivil toplumlara soruluyor. Bunlardan sonra şehrin röntgeni çekiliyor. Sonra Parti ve adayın durumuna bakılıyor. Bunda duygusal bir şey yok her şey ortadadır. Halk ne isterse o olur. Bizim seçim kaygımız yok işimize odaklanıyoruz. Belediye başkanlığı döneminde Melih Gökçek bana özellikle büyükşehirler de büyük işlerde ilk dönemin pansuman dönemi olduğunu daha büyük işlerin ikinci dönemde ortaya çıktığını söylemişti. Biz büyük işlerimizin 4te 3ünü bitirdik. Büyük projelerimizin sonucuna daha varamadık. Benim tercihim doğduğum yere hizmet etmek ve yaptığımız işin toplumdaki karşılığını görmek isterim” diye konuştu.
GGC Başkanı İbrahim Ay Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahinin basın mensuplarına yapılan evler konusunda verdiği destekten dolayı hediye verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık