Şahinbey Belediyesinin Yks Başarısı

Şahinbey Belediyesine bağlı sosyal tesislerde ve gençlik merkezlerinde eğitim gören 1.065 öğrencinin 855i üniversitelerin lisans ve ön lisans bölümlerine yerleşerek, üniversite yerleştirmelerinde yüzde 80.28lik başarı gösterdiler.

Şahinbey Belediyesinin Yks Başarısı
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 17:09
Şahinbey Belediyesine bağlı sosyal tesislerde ve gençlik merkezlerinde eğitim gören 1.065 öğrencinin 855i üniversitelerin lisans ve ön lisans bölümlerine yerleşerek, üniversite yerleştirmelerinde yüzde 80.28lik başarı gösterdiler.
Sosyal tesislerinde ve gençlik merkezlerinde öğrencilere her kademede destek kursları veren Şahinbey Belediyesi, ücretsiz kitap dağıtımları, birebir ders anlatımları, ve motivasyon seminerleri ile sınava hazırlanan öğrencilere tam donanımlı eğitim imkanı sunuyor. Eğitime destek kurslarından bu yıl YKS hazırlık kurslarında eğitim alan 1.065 öğrencinin 855i üniversitelerin lisans ve ön lisans bölümlerine yerleşerek, üniversite yerleştirmelerinde yüzde 80.28lik başarı sağlandı. Üniversiteye yerleşen 855 öğrencinin 5i Tıp Fakültesi, 12si Hukuk Fakültesi, 2si Diş Hekimliği, 5i Eczacılık Fakültesi, 2i Veteriner Fakültesi, 82si Eğitim Fakültesi, 50si Mühendislik-Mimarlık Fakültelerine, 57si İlahiyat Fakültesi, 88i Fen-Edebiyat Fakültesi, 91i İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 22si PMYO- BESYO, 41i Hemşirelik-Sağlık Fakültesi, 78i Sağlık M.Y.Oya, 277si Meslek Yüksek Okullarına ve 43ü Açık Öğretim Fakültesine yerleşti.
Öğrencilerimizi kutluyorum
Şahinbey Belediyesinin eğitime her alanda destek verdiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sosyal tesislerimizde ve gençlik merkezlerimizde birçok öğrencimize ücretsiz kurs veriyoruz. YKS hazırlık kurslarında eğitim alan 1.065 öğrencinin 855i üniversitelerin lisans ve ön lisans bölümlerine yerleşerek, üniversite yerleştirmelerinde yüzde 80.28liklik başarı sağladık. Şahinbey Belediyesi olarak, Asımın Neslini yetiştirmeye çalışıyoruz. Geleceğin Türkiyesini şekillendirecek gençlerimizin, eğitimine katkıda bulunuyoruz. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarken öğretmenlerimizi, velilerimizi, idarecilerimizi ve emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum ifadelerini kullandı.
Ücretsiz eğitim alıp başarı sağladılar
Şahinbey Belediyesinin sosyal tesislerine gelerek eğitim alan öğrenciler, Şahinbey Belediyesinin Gençlik Merkezlerinde ücretsiz eğitim alarak, başarı sağladık. Sınav süresi boyunca hocalarımız gerek testler gerekse deneme sınavları düzenleyerek her zaman bize destek oldular. Bu süre boyunca hocalarımıza ve bize bu imkanı sağlayan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğluna teşekkür ederiz” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık