Şahinbey Belediyesinden Şenyurt Mahallesine Sosyal Tesis

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şenyurt Mahallesine inşa edilen sosyal tesis ve taziye evinin yapımıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediyesinden Şenyurt Mahallesine Sosyal Tesis
  • 29 Temmuz 2018, Pazar 13:39
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şenyurt Mahallesine inşa edilen sosyal tesis ve taziye evinin yapımıyla ilgili incelemelerde bulundu.
Her mahalleye bir sosyal tesis ve taziye evi yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şenyurt Mahallesine yapılan sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde inceledi.

Mahallemize hizmet verecek
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek bir sosyal tesis ve taziye evi inşa ettiklerini belirterek, “Her mahallemize bir sosyal tesis projemiz kapsamında Şenyurt Mahallemize de sosyal tesis ve taziye evi inşaatımız başladı. Burada boş alan olmadığı için şimdiye kadar sosyal tesisimizi yapamamıştık. Buradaki evleri kamulaştırıp yıkarak, onun yerine sosyal tesis ve taziye evi inşa ediyoruz. Çok yakın zamanda tesisimizi bitirip Şenyurt Mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Sosyal tesisimizin Şenyurt Mahallemize ve Şahinbeyimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Başkanımız bizi kırmadı
Şenyurt Mahalle MuhtarıŞükrü Eriş, mahalle sakinlerinin sosyal tesisi ve taziye evi isteğini geri çevirmediği için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna teşekkür ettiğini belirterek, “Şenyurt Mahallemiz için çok önemli bir projeye imza atılıyor. Benim için böyle bir projenin hayata geçirilmesi gurur verici bir olay. Başta Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık