Şahinbey Belediyesinden Çiftçilere Buğday Ve Arpa Tohumu Desteği

Şahinbey Belediyesi çiftçilere 2 bin ton buğday ve arpa tohumu dağıttı.

Şahinbey Belediyesinden Çiftçilere Buğday Ve Arpa Tohumu Desteği
  • 14 Ekim 2018, Pazar 11:17
Şahinbey Belediyesi çiftçilere 2 bin ton buğday ve arpa tohumu dağıttı.
Çiftçilere yönelik desteğini sürdüren Şahinbey Belediyesi, tarımsal üretimi ve çiftçileri desteklemek adına 2 bin ton sertifikalı buğday ve arpa tohumu dağıtımı gerçekleştirdi. Daha önce hayvan yemi, gübre dağıtan Şahinbey Belediyesi, 13 kırsal mahallede tarım yapan çiftçilere 2 bin ton buğday ve arpa tohumu dağıtımını gerçekleştirdi.
“Çiftçilerimize desteğimiz sürecek”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu çiftlere desteklerinin süreceğini belirterek, “Şahinbey bölgemizde, kayıtlı 5 bin 500 çiftçimiz var. geçen sene olduğu gibi bu senede bunlardan talep edenlere arpa ve buğday tohumu dağıtıyoruz. Çiftçilik çok önemlidir. Tarım bir ülkenin kaderidir. Bunun için bu alanda desteğimiz sürüyor. Her kesime değişik alanlarda destekler verdik. İnsanın aşı işi ekmeği çok önemlidir. Çiftçilerimize destek vermek için geçen sene tarım il müdürlüğü ile bir çalışma yaptık. Çalışma neticesinde buğday tohumu, yem, gübre ve zeytin fidanı dağıtarak çiftçilerimizi destekledik. Geçen yıl çiftçilerimizden gelen talep doğrultusunda sert ve yumuşak buğdaydan bir de arpayı bu yıl ilave ettik. Şimdi 2 bin ton arpa ve buğday tohumu dağıtacağız. Bugün yaklaşık bin 800 ton başvuru aldık burada 350 ton arpa ve buğdayı çiftçilerimize dağıtacağız. 13 kırsal mahallemiz buradan alacak. Biz rahmete uygun hareket ettikçe Allahın rahmeti eksilmez” diye konuştu.
Çiftçiler ise, verdikleri destekten dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık