Şahinbey Belediyesinde 199 Kursiyer Daha Sertifikalarını Aldı

Şahinbey Belediyesinin düzenlediği proje kapsamında, Meslek Edindirme Kurslarında eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 199 kursiyer daha sertifikalarını aldı.

Şahinbey Belediyesinde 199 Kursiyer Daha Sertifikalarını Aldı
  • 19 Ağustos 2018, Pazar 13:56
Şahinbey Belediyesinin düzenlediği proje kapsamında, Meslek Edindirme Kurslarında eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 199 kursiyer daha sertifikalarını aldı.
Eğitime büyük önem veren, 117 Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesisinde, 7den 70e herkese eğitim imkanı sunan Şahinbey Belediyesinin düzenlediği Meslek Edindirme Kursları içerisinde bulunan İngilizce, çocuk elbise dikimi, dekoratif ev aksesuarları, tel kırma tekniği, iğne oyası, geleneksel el nakışları, çocuk etek dikimi ve bilgisayar operatörlüğü eğitimi alıp, mezun olan 199 kursiyere sertifikaları verildi. Şahinbey Belediyesi nikah salonunda düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.
Doğumdan ölüme kadar hizmet
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesinin birçok alanda kurslar verdiğine dikkati çekerek, “Bu zamanda aş, iş ve eş önemli. Şahinbey Belediyesi olarak bu üçünün gerçekleşmesi için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Önce iş sahibi olmak için meslek edindirme kursları açıyoruz. Sonrasında eş sahibi oluna bilmesi içinde Evlilik Okulunda kurs veriyoruz. Sonrada yeni doğan bebekleriniz için de Hoş Geldin Bebek Projemiz ile sizleri ziyaret ediyoruz. Allah gecinden versin, vefat edenler içinde taziye evlerimizde hizmet veriyoruz. Böylece belediyecilik hizmeti doğumdan ölüme kadar devam etmiş oluyor. Elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için her aşamada onlara destek oluyoruz. Şu ana kadar 400 binin üzerinde kardeşimize tesislerimizde kurs verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Bunların içerisinde meslek edindirme, müzik, spor, üniversite hazırlık ve Fen lisesi hazırlık kursları bulunuyor. Bu kurslarla vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık