Şahinbey Belediyesi Çocukları Midilli Atlarıyla Buluşturdu

Şahinbey Belediyesi, Türkiyenin en büyük Parkı olan Yeşilvadide çocuklarla midilli atlarını buluşturdu.

Şahinbey Belediyesi Çocukları Midilli Atlarıyla Buluşturdu
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 17:12
Şahinbey Belediyesi, Türkiyenin en büyük Parkı olan Yeşilvadide çocuklarla midilli atlarını buluşturdu.
Şahinbey Belediyesi ile Gazi Binicilik Kulübünün müşterek düzenlediği program kapsamında Şahinbey Belediyesi Türkiyenin en büyük Parkı olan Yeşilvadi‘de çocuklarla midilli atlarını buluştururken, birçok çocuk ilk defa midilli atına binmenin heyecanını yaşadı.
Programda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi girişinde bindiği atla tören alanına geldi. Başkan Tahmazoğlu piknik için gelen vatandaşlarla selamlaşarak vatandaşların çocuklarını midilli atlarına bindirmeleri için programa davet etti.
Binicilik ata sporumuzdur
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ata sporunu gençlere ve çocuklara sevdirmeye çalıştıklarını belirterek, Gençlerimizi ata sporumuz olan biniciliğe hazırlamak istiyoruz. Bunun için öncelikle gençlerimizin atları sevmesi gerekiyor. Türkiyenin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkımızda hem büyük atlar hem de midilli atlarımızla gençlerimize ve çocuklarımıza binicilik öğretiyoruz. İnşallah bundan sonra bunu daha kalıcı hale getireceğiz. Yeşilvadi Parkımızın içerisinde 50 bin metrekare alan üzerine binicilik alanı düzenliyoruz. İnşallah bu sporumuzu kalıcı hale getirip her zaman çocuklarımızın burada ata binmelerini sağlayacağız. Ayrıca Anadolu Ligini Gaziantepte ilk defa bu yıl düzenledik. Bundan sonrada yeni yapacağımız binicilik alanında Anadolu Ligini buraya getirip gençlerimize ve çocuklarımıza biniciliği sevdireceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık