Şah-Derden Aşure Ve Lokma İkramı

Çanakkalenin Lapseki ilçesinde Şahinli Hizmet Grupları (ŞAH-DER) tarafından cuma namazı sonrasında aşure ve lokma ikramı yapıldı.

Şah-Derden Aşure Ve Lokma İkramı
  • 05 Ekim 2018, Cuma 18:35
Çanakkalenin Lapseki ilçesinde Şahinli Hizmet Grupları (ŞAH-DER) tarafından cuma namazı sonrasında aşure ve lokma ikramı yapıldı.
Lapsekide Şahinli Hizmet Grupları (ŞAH-DER) tarafından Cuma namazı sonrasında aşure ve lokma ikramı yapıldı. Tarihi Çınaraltı Meydanında gerçekleşen etkinliğe Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti mensupları ve yüzlerce vatandaş katıldı.
ŞAH-DER Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Kılıçhan, Öncelikle Batmanın Hasankeyf ilçesinde şehit olan 8 vatan evladına ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken, Türkiyemizin, şehit ailelerinin başı sağ olsun diyorum. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde ŞAH-DER olarak hem ilçemizde hem de Şahinli köyünde hayır yapmaya karar verdik. Ben programa katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.
İlçe Müftüsü İbrahim Sezgin tarafından yaptırılan dua ile etkinlik sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık