Sağanak Yağışla Gelen Çöpler Limanı Doldurdu

Zonguldakta dün etkili olan sağanak yağış sonrası Zonguldak limanı çöple doldu.

Sağanak Yağışla Gelen Çöpler Limanı Doldurdu
  • 11 Eylül 2018, Salı 13:30
Zonguldakta dün etkili olan sağanak yağış sonrası Zonguldak limanı çöple doldu.
Zonguldakta dün etkili olan yağış sonrası hava sıcaklığı yükseldi. Yağmur sonrası Üzülmez ve Çaydamar Derelerinin getirdiği çöpler limana doldu. Balıkçı tekneleri de adeta çöp içinde kaldı. Yağmur suyu ile birlikte gelen çöpler Zonguldak Limanına doldu. Liman içinde toplanan pet şişe ve benzeri çöpler Zonguldak limanında kötü görüntü oluşturdu.
Zonguldak limanının yıllardır çöp rezaletiyle gündeme geldiğini belirten balıkçılar, “Her yıl özellikle kış aylarında yağışlarla dere yükselince Karadeniz çöple doluyor. Duyarsız insanlar dereye gelişi güzel çöplerini atıyorlar. Gördüğünüz gibi dere yükselince bu çöpler limana geliyor ve çirkin manzaralar oluşturuyor. Bu kirliliğe yol açanları cezalandırmak lazım. Ayrıca belediye yetkilileri de bu konuda kalıcı tedbirler almalı dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık