Safranbolu Belediyesi Vatandaşların İhbarlarını Dikkate Alıyor

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Vatandaşların İhbarlarını Dikkate Alıyor
  • 04 Eylül 2018, Salı 13:31
Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Vatandaşların mağdur olmamaları adına gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ekipler, gerek belediye çalışma programı gerekse vatandaşlardan gelen ihbarları anında değerlendiren Su ve kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri 24 saat esasına göre çalışıyor.
Gerekli olan her noktada çalışmaların devam ettiğini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Azimli ve bir o kadar verimli çalışmalarından dolayı tüm ekibe teşekkür ediyorum. Gerek bizlere şahsen gerekse Beyaz Masa ve müdürlüğe gelen talepleri anında değerlendiren personelimiz, gerekli olan çalışmayı derhal başlatarak Safranbolulu hemşerilerimizin mağdur olmamaları için görevlerini ifa etmekteler. Bu kapsamda vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımız ile bizlere miras olan Safranboluda tüm ekiplerimiz ile hizmete hiç bitmeyen azim ve şevkle devam ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık