Saadet Partisinden Fetih Müzesine Ziyaret

Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatı, Osmangazi Belediyesinin vizyon projelerinden Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesini ziyaret etti.

Saadet Partisinden Fetih Müzesine Ziyaret
  • 13 Ekim 2018, Cumartesi 14:27
Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatı, Osmangazi Belediyesinin vizyon projelerinden Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesini ziyaret etti.
Osmanlının beylikten cihan devletine yolculuğunun temel taşlarından olan Bursanın fethinin 3 boyutlu anlatıldığı Panorama 1326 Fetih Müzesinde açılış öncesinde tanıtım ziyaretleri sürüyor. Bursadaki çeşitli sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcilerinin ziyaret ettiği Fetih Müzesini Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatı da gezdi. Ekolojik mimarlık anlayışı ve enerji verimliliği ile yeşil bina özelliğine sahip olan müzede ilk olarak Osmanlı Devletinin kuruluş öncesi ile sonrası önemli olaylarının resmedildiği 16 büyük tabloyu inceleyen partililer, daha sonra 3 boyutlu panoramik resmin yer aldığı kubbeye çıktı. 6 Nisan 1326 gününün anlatıldığı resmi hayranlıkla izleyen ziyaretçiler, Bursanın fethini adeta yeniden yaşamış gibi hissettiklerini belirtti.
Bursanın tarihî ve kültürel anlamda büyük bir eser kazandığını kaydeden Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Bulut, emeklerinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve ekibine teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık