Rus Ordusu Uluslararası Tank Müsabakalarında Şampiyon Oldu

Tank Biatlon Federasyonu tarafından organize edilen ve 23 ülkenin tankçı birliklerinin katıldığı uluslararası tank müsabakalarını Rusya kazandı.

Rus Ordusu Uluslararası Tank Müsabakalarında Şampiyon Oldu
  • 12 Ağustos 2018, Pazar 9:31
Tank Biatlon Federasyonu tarafından organize edilen ve 23 ülkenin tankçı birliklerinin katıldığı uluslararası tank müsabakalarını Rusya kazandı.
Rusyanın başkenti Moskovada askeri eğitim alanı olan Patroit Parkta 23 Temmuz ile 11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen uluslararası tank müsabakalarına Azerbaycan, Angola, Ermenistan, Belarus, Venazuella, Vietnam, Zimvabve, Hindistan, İran, Kazakistan, Çin, Kırgızistan, Kuveyt, Laos, Moğolistan, Myanmar, Nikaragua, Rusya, Sırbistan, Suriye, Tacikistan, Uganda ve Güney Afrika ülkelerinin seçkin tankçı birlikleri katıldı. Moskovada müsabakalara katılan takımlar, en kısa sürede ve en hızlı şekilde hareket halindeyken hedef vurma, hedefe makineli tüfekle atış, uçaksavar makineli tüfekle hedef vurma, uçuş araçlarının vurulması ve hedefi 12den vurma gibi alanlarda yarıştı. Gruplar halinde yarışan ordulardan son 12si yarı finale kaldı. Ardından ise 4 ülke finale kaldı.

Rus tankçı birlikleri şampiyon oldu
Organizasyonda büyük mücadeleler yaşanırken finalde Rusya, Kazakistan, Çin ve Belarusun tankçı birlikleri yarıştı. Finalde Rus tankçı birlikleri 1 saat 29 dakika 55 saniyede tüm görevlerini tamamlayarak şampiyon oldu. Rusyanın ardından Çin 1 saat 40 dakika 32 saniyede görevlerini tamamlarken, Belarus da 1 saat 42 dakika 35 saniyede görevlerini tamamladı. 1 saat 44 dakika 50 saniyede görevini tamamlayan Kazakistan Tank Biatlon 2018 yarışlarında dördüncü oldu.
Yarışları geçtiğimiz yıl yine Rus tankçı birlikleri kazanmıştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık