Rodostoşahda Yeni Dönem Hazırlıkları Başladı

Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Solakoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinatı makamında ziyaret etti.

Rodostoşahda Yeni Dönem Hazırlıkları Başladı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 17:17
Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Solakoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinatı makamında ziyaret etti.
Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Solakoğlu ve Tekirdağ Satranç İl Temsilcisi Aylin Aydoğdu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinatı ziyaret etti. Ziyarette Süleymanpaşa Belediyesinin Rodostoşah adı altında başarıyla gerçekleştirdiği organizasyonlar masaya yatırıldı. Yaklaşık bir saat süren ziyarette Solakoğlu, Süleymanpaşa Belediyesinin satranç konusunda katkılarının çok değerli olduğunu dile getirerek, satranç sporuna yaptığı katkılardan dolayı Başkan Eşkinata teşekkür etti.
Özellikle Süleymanpaşalı çocukların gelişimi için satranca önem verdiklerini dile getiren Başkan Eşkinat, “Şehrimizde birçok alanda başarılı insanlar yetişmesi için çabalıyoruz. Başarılı bir gelecek çocuklukta başlar. Satranç bizim özel ilgi alanlarımızdan biri. Çünkü bizim çocuklarımız satranç ile daha fazla düşünmeyi, daha fazla seçeneği değerlendirmeyi ve belli bir noktadan değil geniş açıdan dünyaya bakmayı öğreniyor. İşte o yetenekleri bizim çocuklarımıza kazandıracak önemli unsurlardan bir tanesinin de satranç olduğunu düşünüyoruz. Satrancın mantığını kavrayan çocuklarımızın bu dünyada daha rahat ayakta kalabileceğini ve bu ülkeye önemli hizmetler yapabileceğini düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Türkiyenin satranç ustaları ile dünyanın satranç ustaları Rodostoşahta buluşacak
Bu yıl yapılacak satranç organizasyonlarının görüşüldüğü toplantıda Türkiyenin en üst seviyedeki satranç ustaları ile dünyanın dört bir yanında en üst seviye satranç ustalarının Süleymanpaşada karşı karşıya gelmesi projesinin ön görüşmesi yapılırken, detayların önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık