Rizenin Fethinin 557. Yıldönümü Kutlandı

Rizenin fethinin 557. yılı düzenlenen programla kutlandı.

Rizenin Fethinin 557. Yıldönümü Kutlandı
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 12:52
Rizenin fethinin 557. yılı düzenlenen programla kutlandı.
Rizenin fethinin 557. yılı düzenlenen programla kutlandı. Rize Belediyesinin organize ettiği etkinlik İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programa Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katıldı
Kuran-ı Kerim tilavet ile başlayan program, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Bay tarafından “Bir Tarihçi Gözüyle Rizenin Fethi” konulu konferansla devam etti. Konferansın ardından ise Fatih Sultan Mehmet tarafından gerçekleştirilen Fetihin tiyatro gösterisi sergilendi. Duaların edildiği Rizenin Fethi programında Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Başkan Kasap tarafından Tarihçi Doç. Dr. Abdullah Baya çiçek ve plaket takdim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık