Rize Belediyesinden Çevre Harekatı

Rize Belediyesi ve Rize Valiliği öncülüğünde çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Rize Valiliği önünden çöp toplama etkinliği başlatıldı.

Rize Belediyesinden Çevre Harekatı
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 18:02
Rize Belediyesi ve Rize Valiliği öncülüğünde çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Rize Valiliği önünden çöp toplama etkinliği başlatıldı.
Valilik önünden başlatılan çöp toplama etkinliği Atatürk Caddesi ve Osman Karavin Caddesi üzerinde yapıldı. Vatandaşlar tarafından da ilgi duyulan temiz çevre etkinliği Memişağa Parkında sona erdi.
Yaşadığımız çevreyi kirletmemek adına yapılan çöp toplama etkinliğiyle farkındalık oluşturmaya çalıştığını ifade eden Başkan Kasap, bilinçli bir toplumun en önemli vazifesinin çevre temizliği olduğuna vurgu yaptı.
Başkan Kasap, “Memleketimize turistlik amaçlı gelen misafirlerimize şehrimizi temiz bir şekilde sunmalıyız. Bu gaye ile tüm vatandaşlarımızı günlük hayatları içerisinde çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.
Çevre temizliği konusunda duyarlı vatandaşlarla böyle bir organizasyon içinde olduğunu ifade eden Vali Bektaş, havası, suyu her şeyi ile temiz bir şehirde yaşamak için ilk önce kirletmememiz gerektiğini ifade etti.
Havası temiz olan memleketimizin temiz bir şehir olması adına da böyle çalışma başlattıklarını dile getiren Çayhan Orhon, böyle bir çalışmada en büyük destekçileri olan Rize Valisi Erdoğan Bektaşa ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasapa teşekkür etti.
Çöp toplama etkinliğine Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, Rizenin eski Belediye Başkanı Ekrem Orhonun kızı Çayhan Orhon, genç, yaşlı, çocuk olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık