Rize Belediyesi İnovasyon Merkezi Açıldı

Türkiyede il belediyeleri arasında ikinci olma özelliğini taşıyan Rize Belediyesi İnovasyon Merkezinin açılışı yapıldı.

Rize Belediyesi İnovasyon Merkezi Açıldı
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 17:07
Türkiyede il belediyeleri arasında ikinci olma özelliğini taşıyan Rize Belediyesi İnovasyon Merkezinin açılışı yapıldı.
Rize Belediyesi ek hizmet katında faaliyet gösterecek olan İnovasyon Merkezinin açılış törenine Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi İnovasyon Merkezi Koordinatörü ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Midilli, Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Sakal, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Ercümen Yüksel, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Rize Belediyesi İnovasyon Merkezi Koordinatörü Adnan Midilli açılış töreninde yaptığı konuşmada, İnovasyonun kelime anlamının değiştirme, dönüştürme, değer oluşturma ve kamuya faydalı olma olduğunu vurguladı. Midilli, 18 yaş altı gençlerin hedef kitleleri olduğunu, gençler üzerinden yenilikler ve faydalı çalışmalar üretmek istediklerini kaydetti.
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise, İnovasyon merkeziyle birlikte düşün, araştır ve uygula prensipleriyle çalışmalara yön vermek istediklerini söyledi. Başkan Kasap, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın da bütün çalışmalarında inovasyonu ön plana çıkardığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğanın bu bakış açısını devlet yönetimine geçirdiğini vurguladı.
Konuşmaların ardından katılımcılarla birlikte açılış gerçekleştirildi. Başkan Kasap açılışın ardından Vali Bektaş ve katılımcıları belediye ek hizmet katında bulunan birimleri gezdirdi. Rize Belediyesi Bilgi Evi ve Gençlik Merkezi (Ribegem), Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Rize Belediyespor, Kent Konseyi, Evlendirme Memurluğu ve Nikah Salonu, RizeSu Yap-İş Birliği gezildi. Aynı katta bulunan Muhtarlar Derneği de ziyaret edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık