Reşadiye Mahallesine Asfalt Ve Kilitli Parke

Talasın yukarı mahallelerinden Reşadiyede asfalt ve kilit parke çalışması başladı.

Reşadiye Mahallesine Asfalt Ve Kilitli Parke
  • 30 Ekim 2018, Salı 13:03
Talasın yukarı mahallelerinden Reşadiyede asfalt ve kilit parke çalışması başladı.
Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.
Bir kilometre uzunluğunda ve yaklaşık 700 ton asfaltın kullanılacağı Paşaderesi Caddesindeki çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Palancıoğlu, bölgede iki farklı çalışmanın sürdüğünü söyledi.
Başkan Palancıoğlu, kış mevsimi gelmeden çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek, “Reşadiyede iki farklı çalışmamız devam ediyor. Bir tanesi asfaltlama çalışmamız, diğeri de kilit parke. Hava şartları el verdiğince bu çalışmaları hızla tamamlayacağız. Talas genelinde önceliklendirdiğimiz acil yerlerin hepsini asfaltlama ve kilit parke çalışmamız kışa kadar sürecek. Burada da uzun zamandır istenilen yollara asfalt sermeye başladık. Birkaç güne kadar bu yolların asfaltını ve kilit parkesini tamamlamış olacağız. Arkadaşlarımız altyapısını hazırladılar, asfalta hazır hale getirdiler. Bugün de çalışmamız başladı. Reşadiyeli hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık