Rektör Şeker Ziyaret Ve Kabullerde Bulundu

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, bir dizi ziyaretlerde ve kabullerde bulundu.

Rektör Şeker Ziyaret Ve Kabullerde Bulundu
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 13:34
Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, bir dizi ziyaretlerde ve kabullerde bulundu.
NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Konya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ramazan Solmaza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaza gerçekleştirilen ziyarette Rektör Şekere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Önder Kutlu ve Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın eşlik etti. Ziyarette, hukuk eğitiminde akademik çalışmaların daha verimli olabilmesi ve uygulamaya yönelik çalışmaların artırılması hususunda değerlendirmelerde bulunuldu.
Daha sonra Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçeliki makamında kabul etti. Rektör Şeker, Rektör Özçelikin iade-i ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette, Konyadaki yükseköğretimin kalitesini daha çok artırmak için araştırma, planlama ve koordinasyon iş ve işlemlerinde ortaklaşa çalışmalar yapılması temennisinde bulunuldu.
Konya Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Kemal Kuku ise, Rektör Şekere nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretlerin sonunda hediye takdimleri gerçekleştirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık