Rektör Gönüllü Yeni Öğrenciler İle Buluştu

2018-2019 akademik yılında Adıyaman Üniversitesinde eğitim görmeye başlayan yeni öğrencilere yönelik düzenlenen tanışma günü etkinliğinde Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü yeni öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör Gönüllü Yeni Öğrenciler İle Buluştu
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 16:08
2018-2019 akademik yılında Adıyaman Üniversitesinde eğitim görmeye başlayan yeni öğrencilere yönelik düzenlenen tanışma günü etkinliğinde Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü yeni öğrencilerle bir araya geldi.
Üniversite Merkez Külliyesi Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe RektörProf. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir ve Prof. Dr. Hasan Solmaz, dekanlar, müdürler, akademik danışmanlar ile yeni öğrenciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlik Adıyaman Üniversitesinin tanıtımının yapıldığı sinevizyon gösterisi ile devam etti. Ardından Üniversite Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kamil Varınca, yeni öğrencilere üniversite ve merkez külliyesini tanıtarak öğrenci işleri, uzaktan eğitim, değişim programları, üniversitedeki sosyal, sportif ve kültürel imkan ve hizmetler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra konuşan Rektör Gönüllü, Adıyaman Üniversitesinde eğitim görmenin bir ayrıcalık olduğu söyledi. Gönüllü, Üniversitemiz Türkiyedeki 200 civarındaki üniversite arasında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini üniversite geneline alan 12 üniversitenin 4.südür. Fiziki ve beşeri olarak çok iyi durumdayız. 800ü aşkın akademisyenimizin yanı sıra 600ün üzerinde de idari çalışanımız ve 200 civarında destek personelimiz mevcut. Amacımız kaliteli eğitimi kaliteli fiziki alanlarda vermektir. Bizlere bu imkanları sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere geçmiş hükumetlerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizleri vatanına, milletine, devletine ve ailesine faydalı birer birey olarak yetiştirmeyi şiar edindik. İnşallah Adıyaman Üniversitesinde bulunduğunuz süre zarfında sadece eğitime odaklanarak etik ve ahlak kuralları içerisinde eğitiminizi tamamlamayı hedef edinirsiniz. Hedefiniz güzel olursa sonucu da güzel olur inşallah. Bunun yanı sıra sizleri sosyal medya ve internet kullanımı hakkında da uyarmak istiyorum. Bizler büyüklerini seven küçüklerini sayan bir toplumuz. Bu geçmişte de böyleydi şimdi de böyle. Geleceğin emanetçileri olan sizler çok dikkatli olmalısınız. Hemen güvenip hemen inanmamalısınız. İnanacağınız kişiler aileniz olmalıdır. Mantıklı düşünüp ailenize ve kendinize yakışanı yapmalısınız. Sizleri Allaha emanet ediyor, hayat boyu başarılar diliyorum” diye konuştu.
Rektör Gönüllü, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevapladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık