Rektör Coşkundan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Rektör Coşkundan  30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
  • 28 Ağustos 2018, Salı 12:17
Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Rektör Coşkun, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Milletimizin asırlardır süren makûs talihinin ‘muzaffer ruhla aşıldığı 30 Ağustos günü; ‘özgürlük ülküsü ile yazılmakta olan kadim tarihin kilit noktalarından biridir. Günümüze ışık olan bu kutlu zafer, içerden ve dışardan beliren her tür düşmana karşı, milletimizin muvaffakiyetiyle canlı tutulmuştur. Bugün; ‘Ekonomik Savaş adı altında postmodern istilaya girişen düşmanlar, milletimizin birliği, azmi ve kararlılığına yenik düşecektir.
Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor; bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının şahsında, tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnet duygularımı sunuyorum.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık