Ramazan Bayramını Ülkesinde Geçiren 37 Bin Suriyeli Dönüş Yaptı

Ramazan Bayramını ülkelerinde geçiren 37 bin Suriyeli Türkiyeye döndü.

Ramazan Bayramını Ülkesinde Geçiren 37 Bin Suriyeli Dönüş Yaptı
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 10:45
Ramazan Bayramını ülkelerinde geçiren 37 bin Suriyeli Türkiyeye döndü.
Kilisin Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Ramazan Bayramı için Suriyeye giden 52 bin 114 kişinin Türkiyeye dönüşü devam ederken, Suriyelilerin 40 dereceyi aşan sıcaklığında dönüşleri sürüyor.
Aşırı sıcağa aldırmayan Suriyeliler, Halepin Azez ilçesi Babul Selam Sınır Kapısında gelerek sıraya giriyor. Suriyeliler, işlemleri yapıldıktan sonra Öncüpınar Sınır Kapısına geliyor. Burada çantaları didik didik aranın Suriyeliler, Göç İdaresi ile Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesi tarafından işlemler yapıldıktan sonra otobüslerle Öncüpınar Sınır Kapısı çıkış noktasına getiriliyor. Burada Gümrük Muhafaza Müdürlüğü tarafından son kontrolleri yapılan Suriyeliler, Kilis üzerinden Türkiyenin dört bir tarafına gidiyor. Suriyeliler, Türkiyeye dönerken, ülkelerinde Ramazan bayramını geçiren Suriyelilerin 31 Temmuz tarihine kadar Türkiyeye dönmeleri bekleniyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık