Rahip Brunson, Almanyada Abd Bayrağını Öptü

Türkiyeden Almanyaya gelen Rahip Brunsonı havaalanında ABDnin Almanya Büyükelçisi Richard Grenell karşıladı.

Rahip Brunson, Almanyada Abd Bayrağını Öptü
  • 13 Ekim 2018, Cumartesi 9:08
Türkiyeden Almanyaya gelen Rahip Brunsonı havaalanında ABDnin Almanya Büyükelçisi Richard Grenell karşıladı.
ABDye doğru yola çıkmadan önce Almanyada duran Rahip Brunson ve eşini, ABDnin Almanya Büyükelçisi Richard Grenell karşıladı. Brunsonın burada yapılan sağlık kontrollerinin olumlu olduğu ve bugün ABDye geleceği açıklandı.
Brunson, Andrews Üssüne geldikten sonra Oval ofisini ziyaret edecek. Sosyal medya hesabında karşılamaya ilişkin fotoğraf paylaşan Grenell, Trump sayesinde evde. ABD bayrağını Brunsona sunarken kendisi bayrağı hemen öptü ifadelerini kullandı.
2,5 aydır ev hapsinde tutulan ve Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan rahip Andrew Craig Brunsona 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verilmişti. Ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı da kaldırılan ve yattığı süre göz önüne alınarak serbest bırakılan Rahip Brunson, yoğun güvenlik önlemleri altında Türkiyeden ayrılarak Almanyaya geldi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık