Polattan İşbirliği Vurgusu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Baro Başkanı Enver Han ve TÜMSİAD Başkanı Murat Gümüşü makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Polat işbirliği vurgusu yaptı.

Polattan İşbirliği Vurgusu
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 17:01
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Baro Başkanı Enver Han ve TÜMSİAD Başkanı Murat Gümüşü makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Polat işbirliği vurgusu yaptı.
Ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polata teşekkür ederek sözlerine başlayan Baro Başkanı Enver Han, “Her kesimle irtibat kurabilen, şehircilik anlamında güzel işler yapan bir belediye başkanımız var. Bundan sonraki belediye başkanlığı döneminde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Baro Başkanı Enver Han ile iki dönem çalıştığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “STKlar, kamu kurumlarımız, yarı resmi kurumlarımız, sanatçılarımız, magazin - spor camiamız, kanaat önderlerimiz ve her görüşten insanımızla biz Malatyayız. Hep birlikte Malatyayı büyüteceğiz. Belediye Başkanı olarak bir partiden seçiliyoruz. Parti rozeti Belediye Başkanı seçilene kadar takıyoruz. Belediye Başkanı seçildikten sonra parti rozeti yerine Türk Bayrağı rozetini takıyoruz. Malatyanın Belediye Başkanı olarak her mahallemizin, her ilçemizin aynı hizmeti alması için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Hacı Uğur Polatın Malatyada gerçekleştirdiği çalışmalar ve mütevazı kişiliği ile herkes tarafından sevilen biri olduğunu ifade eden TÜMSİAD Başkanı Murat Gümüş de, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.
TÜMSİAD ve MÜSİADı bir arada görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Biz birlikte olduğumuz sürece bize hiçbir hain gücün zararı olmayacaktır. Ülkemiz darbe girişimleri, provokasyonlarla her zaman karşı karşıya kalmıştır. Darbe girişimleri ile emellerine ulaşamayan güçler şimdi de ekonomik olarak ülkemizi zor durumda bırakmanın hesaplarını yapmaktalar. Uluslararası emperyalist güçler ülkemizi ekonomik krize sürüklemek için operasyonlar yapıyorlar. Biz bu operasyonlara karşı bir olursak hiçbir kuvvetin bize zarar vermesi mümkün değil. Birlikte yürüyeceğiz dedik. Malatyamızı büyütmek, geliştirmek ve en iyi şekilde kalkındırmak için birlikte çalışacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık