‘Pedal Pedal Bursa

Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Bisiklet Kulübünün ortaklaşa tertiplediği ‘Pedal Pedal Bursa, bu ay Mustafakemalpaşada gerçekleştirildi.

‘Pedal Pedal Bursa
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 13:27
Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Bisiklet Kulübünün ortaklaşa tertiplediği ‘Pedal Pedal Bursa, bu ay Mustafakemalpaşada gerçekleştirildi.
Her ay yapılan ve dileyen herkesin katılabildiği ‘Pedal Pedal Bursa turu çerçevesinde Bursadan yola çıkarak Mustafakemalpaşaya ulaşan bisiklet severler, burada Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından karşılandı. Kurtulanın yaptığı karşılama konuşmasının ardından ilçe turuna start veren bisiklet severler, sırasıyla Yalıntaş, Kayabaşı, Sünlük ve Muradiye köylerine uğradı. Ekip, köylerin ardından Su uçtu Şelalesine ulaştı. Burada belirli süre dinlenip doğa harikası coğrafyayı keşfeden, serinleyen bisiklet severler, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Tekrar yola koyulan ve toplam 45 kilometre yol kat eden sporcular, heyecanlı bir parkurun ardından Mustafakemalpaşaya vardı. İlçe Belediye Başkanı Sadi Kurtulana misafirperverliğinden ötürü teşekkür eden sporcular, ardından yine Bursaya doğru yola çıktı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık