Pamukkale Belediyesinin Yeni Meclis Salonu Törenle Açıldı

Denizli Pamukkale Belediyesinin ilçeye yakışır modern Belediye Meclis Salonunun resmi açılış töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımıza en kaliteli hizmeti vermek için önemli kararları aldığımız meclis salonumuz ilçemize hayırlı olsun. Yeni salonda ilçemiz için hayırlı kararları almaya devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediyesinin Yeni Meclis Salonu Törenle Açıldı
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 15:01
Denizli Pamukkale Belediyesinin ilçeye yakışır modern Belediye Meclis Salonunun resmi açılış töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımıza en kaliteli hizmeti vermek için önemli kararları aldığımız meclis salonumuz ilçemize hayırlı olsun. Yeni salonda ilçemiz için hayırlı kararları almaya devam edeceğiz” dedi.
Denizlinin büyükşehir olmasıyla 2014 yılında kurulan Pamukkale Belediyesi, geçen 53 aylık bir sürecin ardından Meclis Salonunu hizmete aldı. Belediye kurulmadan önceki dönemde, İl Özel İdarenin YSE binası bakım atölyesi olarak kullanılan ve Pamukkale Belediyesi kurulduktan sonra Fen İşleri Müdürlüğünün deposu şeklinde hizmet veren alan tadilata alındı. Modern bir görünüme kavuşturulan bina Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu olarak hizmete alındı. Eylül ayı birinci oturum toplantısı öncesinde düzenlenen kokteyle AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis üyeleri, Pamukkale Belediyesi birim müdürleri ile AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı, Pamukkale Kent Konseyi Yönetimi, Pamukkale Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

“İlçemize yakışır, meclis salonumuzun çok mükemmel olduğunu düşünüyorum”
Denizlinin en büyük ilçesi konumunda olan Pamukkale ilçesine yakışır bir meclis salonu yaptıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Meclis Salonumuzu 53 ay sonra hizmete almamızın nedeni, öncelikli olarak Pamukkale ilçemizde yapılması gereken birçok yatırım ve proje vardı ve bununla birlikte halkımıza hizmet verme noktasında birimlerimizin daha sağlıklı ortama kavuşması için gerekiyordu. Önceliği bunlara verdik ve son olarak da meclis salonumuzun artık vakti zamanı geldiğini düşündük. İlçemize yakışır, meclis salonumuzun çok mükemmel olduğunu düşünüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolana çok teşekkür ederiz. 53 ay bizim nazımı çekti, salonlarının kullanımını bize açtı. Yeni meclis salonumuzun başta ilçemize, ilimize hayırlı olmasını diliyor, insanımızı mutlu edecek kararların alınacağı bir meclis salonu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“Meclis 72 günlük gibi kısa bir sürede yapımı tamamlandı”
Pamukkale Belediyesinin yeni meclis salonu bin metrekarelik kapalı alanda, toplam 2 milyon 400 bin TLlik maliyetle, 72 günlük gibi kısa bir sürede yapımı tamamlandı. Salonda, meclis üyeleri için 60 kişilik, başkan yardımcıları, birim müdürleri, basın için 30 kişilik oturma alanları mevcut. İçerisinde, meclis salonu, sergi ve fuaye alanı, parti grup toplantıları için odalar, mutfak, bay-bayan-engelli tuvaletleri bulunuyor. Toplantıları vatandaşların anlaşılır bir şekilde takip edebilmeleri için 12 metrekarelik led ekranla birlikte, yan duvarlarda 4 metrekarelik 2 adet led ekran bulunuyor. 2 adet harekete duyarlı kamera ile birlikte delege masalarına kartlı oylama butonları, söz isteme butonları ve mikrofonlu delege sistemleri montajı yapıldı. Meclis Salonunda akustik duvar panelleri kullanılarak daha net, doğal bir ses ortamı yakalanması sağlandı. Sistemin sürdürülebilir olması için özellikle ses, delege sistemi ve yüzde 100 temiz hava dönüşümlü havalandırma ve klima sistemi bulunuyor.
Yeni meclis binası kurdele kesilmesi ve protokol üyelerinin binayı gezmesi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık