Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Büyüyor

Pamukkale Belediyesi tarafından 2017 yılında kurulan Pamukkale Kent Konseyi büyümeye devam ediyor. Bu yılın Mayıs ayında Gençlik Meclisini kuran konseyde şimdi de Engelliler Meclisi kuruldu. 80 kişinin katıldığı seçimli birinci genel kurulda İsmail Balaban başkan seçildi.

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Büyüyor
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 17:42
Pamukkale Belediyesi tarafından 2017 yılında kurulan Pamukkale Kent Konseyi büyümeye devam ediyor. Bu yılın Mayıs ayında Gençlik Meclisini kuran konseyde şimdi de Engelliler Meclisi kuruldu. 80 kişinin katıldığı seçimli birinci genel kurulda İsmail Balaban başkan seçildi.
Pamukkale Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen Kent Konseyi Engelliler Meclisi Seçimli Birinci Genel Kuruluna Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kent Konseyi Başkanı Adnan Kaya, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Gençlik Meclisi Başkanı Cevat Serdar, Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, engelli dernekleri temsilcileri ve kurumsal temsilciler katıldı. 2017 yılının Kasım ayında Başkan Gürlesinin girişimleri ile kurulan Kent Konseyi, kendi içinde tüm organlarını birer birer tamamlamaya devam ediyor. 2018 yılının Mayıs ayında Kent Konseyi Gençlik Meclisinin seçilmesinin ardından, Engelliler Meclisinde seçimli birinci genel kurulu gerçekleştirildi. Kent Konseyinin en önemli organlarından olacak olan Engeliler Meclisinin seçimli birinci genel kurulunda Başkan İsmail Balaban oldu. Yürütme Kurulu üyeliklerine de, Gülsüm Aydoğan, Zeynep Yeğen, Tolga Budak, Mehmet Karaalp, Muhammet Ali Yılmaz, Murat Turan, Berna Büşra Tunç, Metehan Kahveci, Mustafa Acar, Sercan Aydın seçildi.
“Engellilere önem veriyoruz”
Başkan Gürlesin, Engelliler Meclisinin amacının engellilerin katılımcılık, kalkınma ve kent yönetimine aktif olarak katılımlarını sağlamak olduğunu söyledi. Belediye olarak engelliler noktasında has olduklarını ve bunu sadece dilde değil icraatlarıyla da ortaya koyduklarını aktaran Başkan Gürlesen, “Engelliler Meclisimiz bunun en güzel göstergesidir. Biliyorsunuz göreve gelir gelmez bir yıl sonra engelli basketbol takımımızı kurduk. Daha sonra engelli sporcularımıza katkı vermeye devam ettik, ediyoruz. Malum son dönemde de yine birçok belediyenin yapamadığı Kent Konseyini kurduk. Daha sonra Gençlik Meclisimizi oluşturduk. Bugün itibariyle Engelliler Meclisimizi kurmuş oluyoruz. İnşallah bundan sonraki süreç kadın meclisinin hayata geçmesi. Etap etap bu konuları tamamlamış olacağız” dedi. İyi niyet ve samimiyetle yapılan her işin güzel karşılığı olduğunu söyleyen Başkan Gürlesin, “Biz farklıyız. Bu farkı da yapacak olduğumuz çalışmalarla projelerle göstereceğimizi düşünüyorum. Sizlerden de engellilerimize yönelik güzel projeler beklediğimi tekrardan hatırlatmak isterim. Sürecin hayırlı olmasını diliyor, başkanımıza ve yürütme kuruluna başarılar diliyorum. Güzel başarılara imza atmanızı temenni ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık