Pamukkale Belediyesi Eğitim Desteği Başvuru Süresi Uzatıldı

Pamukkale Belediyesi, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik eğitim yardımı başvurularının süresini 5 Ekime kadar uzattı.

Pamukkale Belediyesi Eğitim Desteği Başvuru Süresi Uzatıldı
  • 28 Eylül 2018, Cuma 10:52
Pamukkale Belediyesi, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik eğitim yardımı başvurularının süresini 5 Ekime kadar uzattı.
Pamukkale Belediyesinin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilçede bulunan okullara ve öğrencilere verdiği desteği sürüyor. Pamukkale ilçesinde bulunan 128 okulun ihtiyaçlarını karşılayan Pamukkale Belediyesi, eğitim yardımına bu yıl da devam ediyor. 2018-2019 yılı eğitim desteği başvurularının 14 Ağustosta başladığını ve 28 Eylül Cuma günü sona ereceğini duyuran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu yıl 2 bin 500 öğrenciye eğitim desteği vereceklerini belirterek, “Eğitim desteği başvurularımıza vatandaşlarımızın yoğun ilgisi oldu. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına eğitim yardımı son başvuru süresini 1 hafta daha uzattık. Buna göre 5 Ekim 2018 Cuma gününe kadar vatandaşlarımızın eğitim desteği başvurularını almaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın bu süre sarfından başvurularını mutlaka yapmalarını rica ediyoruz” dedi.
Pamukkale Belediyesinin eğitim yardımı başvuruları için gerekli olan başvuru formuna belediyenin resmi internet sitesinden ulaşılabiliyor. Başvuru, tüm evraklarla ve başvuru formuyla birlikte, Atatürk Caddesindeki Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne şahsen yapılacak. Ancak internet kullanmayanlar da başvuru formlarını Pamukkale Belediyesi YSE bulunan Ana Hizmet Binasından, Deliktaş Ek hizmet Binasından ve Atatürk Caddesindeki Ek Hizmet Binasından temin edebiliyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık