Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali Başladı

‘Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali Denizlinin Pamukkale ilçesinde başladı. Türkiyenin farklı noktalarında yaklaşık 50 vovos sahibinin katıldığı festivalde birbirinden renkli görüntüler oluşurken, araçların Pamukkale travertenleri ile oluşturduğu görüntü ise adeta büyüledi.

Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali Başladı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 14:49
‘Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali Denizlinin Pamukkale ilçesinde başladı. Türkiyenin farklı noktalarında yaklaşık 50 vovos sahibinin katıldığı festivalde birbirinden renkli görüntüler oluşurken, araçların Pamukkale travertenleri ile oluşturduğu görüntü ise adeta büyüledi.
Denizli Pamukkale Belediyesi, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda “Pamukkale Belediyesi 1. Vosvos Festivali” başladı. Etkinlik 3 gün boyunca devam edecek. Denizli Vosvos Kulübü ile birlikte yapılan etkinlik ilk olarak Karahayıttaki Pamukkale Kent Ormanında yapılan kahvaltı ile başladı. Kahvaltı sonrası Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından organizasyona katkı sağlayanlara plaket verildikten sonra konvoy oluşturuldu. Başkan Gürlesin Denizli Vosvos Kulübü Başkanı Öner Şentürk ile birlikte üstü açık olan vosvosa binerek bir süre Karahayıtı turladıktan sonra Pamukkaleye doğru hareket etti. Meraklılarının şaşkın bakışları arasında ilerleyen 50 vosvosun oluşturduğu konvoy ardından Pamukkale travertenlerine ulaştı.

Amacımız insanların mutlu olması
Etkinlikle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Gürlesin, etkinliğin bu yıl ilk defa yapıldığını hatırlattı. Amaçlarının Karahayıt ve Pamukkalenin tanıtılması olduğunu ifade eden Başkan Gürlesin, İlk defa yapmış olduğumuz bir etkinlik. İlkleri başaran bir belediyeyiz ve sıradan bir belediye olmadığımızı bir kez daha gösterdik. Turizm ile anılan bir belediye olmamız sebebiyle ilçeyle ilgili birçok faaliyet yerine getirmeye çalışıyoruz. Festival havasında 1. Vosvos Festivalini gerçekleştiriyoruz. Amacımız insanların mutlu olması. Tabi insanlar mutluysa toplumdaki o huzurun dalga dalga her yere yayılmasını istiyoruz. Bu anlamda da vosvos tutkunları var. Türkiyenin farklı noktalarına bu tür etkinlikler yapılıyor ama biz en iyisine talibiz şu anda. Birincisinde bile bu kadar ilgi ve alakanın olması inşallah geleneksel hale getireceğimiz bu festival bundan sonra devam edecek. Bu vasıla ile Pamukkale zaten tanınıyor ama daha fazla tanınmasına katkı sağlanmak istiyoruz. İlave olarak termal anlamda Karahayıtin de tanınmasını hedefliyoruz. İlçemizin daha fazla tanınmasını, ilçemizin Denizlinin ve ülkemizin bir değeri olduğunu biliyoruz ama ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlara da bu etkinlik vasıtası ile ulaşmak istiyoruz dedi.

Etkinlik 3 gün sürecek
Etkinliğin 3 gün süreceğini ve Cumhuriyet Bayramınde oluşturulacak fener alayı ile sona ereceğini ifade eden Başkan Gürlesin Güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Etkinliği özellikle Cumhuriyet Bayramına denk getirdik biz. Cumhuriyetimize hem sahip çıktığımız hem de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde farklı organizasyonlar ile de katkı vermek istedik. 3 gün bu etkinliklerde farklı çalışmalar ile bu etkinlikleri renklendireceğiz. Türkiyenin farklı illerinden dört bir yanından gelen vosvosumuz var. Vosvoslarımızı arka fonda Pamukkale Tranventerle ile buluşturduk. Bir dizi yürüyüş ve bisiklet turu gibi farklı etkinlikler yapacağız. Cumhuriyet Bayramı akşamında vosvoslar ile fener alayı yapacağız. Yani içeriği zengin ve dolu dolu olan bir festival olacak ifadelerini kaydetti.
Etkinlik hatıra fotoğraflarının çektirilmesi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık